KvK geeft 30 gratis inzages in Handelsregister weg

Door: Lianne Bouman | redactie: WEKA Financieel | 26 juli 2017
Wist u dat de Kamer van Koophandel (KvK) ondernemers sinds 17 juli j.l. 30 gratis inzages in haar Handelsregister per jaar geeft? En dat de KvK ook kosteloos twee geanonimiseerde sets met open data beschikbaar stelt waarmee analyses en bijvoorbeeld apps gemaakt kunnen worden?

De 30 inzages zijn beschikbaar via de KvK App Handelsregister. Ondernemers kunnen zowel de eigen gegevens als de gegevens van andere ondernemers opvragen. Het gratis inzien van gegevens maakt het makkelijker om te checken of een onderneming daadwerkelijk bestaat en wie bevoegd is om te handelen namens een onderneming. De is via de appstores van Apple en Android te downloaden.

 

Geanonimiseerde sets

De ene set is een geanonimiseerd overzicht van ondernemingen. In de andere sets zitten geanonimiseerde gegevens uit jaarrekeningen. De sets met open data over bedrijven en jaarrekeningen worden wekelijks ververst.


Kennisbank WEKA Financieel

    Snel grip op de cijfers, met

    ruim 600 financiële Excel-sheets

    voor berekeningen en analyses

90 dagen proberen

Nieuwsbrief voor financials

Nieuwsbrief voor financials

WEKA Financieel verzorgt elke twee weken een digitale nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief bevat belangrijke actualiteiten en tips voor financials  en wijst op nieuwe en interessante content uit de Kennisbank WEKA Financieel.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief: