Voortaan veiliger inloggen bij rvo.nl

Door: Lianne Bouman | redactie: WEKA Financieel | 05 oktober 2017
Rvo.nl controleert sinds 30 september j.l. het inloggen veiliger. Voortaan vindt er een extra controle plaats. Rvo.nl weet dan zeker dat u het bent die inlogt.

Vanaf 30 september hebt u behalve een gebruikersnaam en wachtwoord ook een sms-code nodig. U kunt voor de controle ook de DigiD-app gebruiken.

 

Controle via sms

Op de website van DigiD kunt u de extra controle via sms aanvragen. U krijgt dan van DigiD een activeringscode per brief.

Vraag de controle ruim op tijd aan, want het duurt een paar dagen voordat u de brief ontvangt.

 

DigiD-app

U kunt ook de DigiD-app downloaden op uw mobiele apparaat. U krijgt dan een QR-code die u moet scannen. Waar u de app kunt downloaden en hoe het werkt, leest u op DigiD.nl

 


Personeelsmanagement

Personeelsmanagement

Heeft u ook een verantwoordelijkheid in personeelsmanagement? Kijk dan ook op HR Praktijk Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld kostenvergoedingen, werkkostenregeling, personeelskosten, loonheffing en de auto van de zaak.

Facilitair management

Facilitair management

Projecten of vragen rondom facilitair management? Kijk dan ook op FMM Rapporten voor rapporten, whitepapers en e-books over bijvoorbeeld inkoop & aanbesteden, huisvesting, schoonmaak en energie.